Wie zijn wij

Onze integrale aanpak is onderscheidend: oog voor alle aspecten van de bedrijfsvoering voorkomt dat verkeerde inschattingen gemaakt worden, kansen onbenut blijven en betere beslissingen worden genomen.

Oprichter Hans de Groot heeft meer dan 20 jaar ervaring in hogere financiële functies in zowel het grootbedrijf (ASM International) als in het MKB (Terberg Verenigde Bedrijven b.v.), waar hij veelal te maken heeft gehad met strategische keuzes van ondernemingen en de gevolgen daarvan.

In 1999 is de stap naar zelfstandig ondernemerschap gemaakt. Hierbij gaat zijn belangstelling uit naar bedrijfsopvolging, lange-termijnkeuzes van bedrijven en het realiseren van buitengewone resultaten.

Sinds de oprichting zijn vele aankoop- en verkooptransacties gerealiseerd; bekijk voorbeelden op de pagina ‘referenties’.

De raadgevers van DGMC® hebben allen minimaal 10 jaar ervaring op hun vakgebied. Daarnaast werkt DGMC® nauw samen met een team van specialisten, onder wie accountants, notarissen, waarderingsspecialisten, advocaten, beloningsadviseurs en gespecialiseerde bedrijfskundigen